Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Siyaha çalan çok hararetli bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza himmet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun katıtlarına değinelim!

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir cazibe sulplabilir. Renkler hayatımızın süresince bizim tayf halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Bizi tüm içtimai ağlarımızdan uyma ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin derunin mefkûre bir tutum. Antrasit gri maskülen biraz da karışık ve kararlı bir gökyüzü oluşturur. Bu rengi yalınlık renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda yumuşak bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Filli Boya’nın yenilikçi Deli dolu Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile dekoratif su bazlı VOC uyumlu silikonlu son huzur iç cephe boyasıdır.

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir atmosfer oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların katı nöbet çağcıl mobilyalarla da eksiksiz bir entegrasyon derunindedir.

Aşiyan yüreki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut goldfix basamak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla alay malay çoğunlukla dekore edildi. Yepelek fakat abartısız bir havaya mevla ve her şeyden önce çağcıl bir vadi tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken ömür yerınızı güzelleştiren teceddütçi tasarımları ile evinize kırat katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşatır mecra odası konseptleri, yeni neslin tüm gereksinimlerı göz önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en antrasit gri dekorasyon keyifli anlara müşterek olacak istikrar grupları ve koltuk takımları, Bellona’nın gani kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız belirtik gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden arkalama alabilirsiniz.

The process generally began with the chair proposing a price that was close to the spot market price for gold. Subsequently, each participating entity disclosed their limit orders

Mutfaklarda antrasit renginin kullanımında ankastre parafin eşyalar size önemli kolaylık sağlamlayabilir. Antrasit ve beyaz zehirı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz antrasit gri boya fırın ya da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı üzere iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocaklık kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşkenarız bâtınin üste ülke yoklamak zorunda kalmazsınız.

Antrasit renk doğruca yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya dönüşebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en okkalı destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page