Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, açık gri tonlarından biridir. Bu renk son kadar modadır. Özellikle dükkân ve akak odası dekorasyonu ile giyinme odası karınin yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve kılık galerisini dundaki angajmandan görebilirsiniz.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve kat donör bir renktir. Antrasit rengi ile esaslı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda âlâ bir mutfak rengi olarak akseptans edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken vesair renklere göre daha iştiha açıcı görünmelerini sağlar.

Bizi tüm toplumsal ağlarımızdan kovuşturma ederek güncel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri ovamıza hoş geldiniz. Bu ovamızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çhileışacağız.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve hamam bir geçim sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve hamam bir ortam oluşturur.

Sportif, devimsel ve modern bir hava elde kılmak için antrasitle baş başa sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve erke veren tesiri, antrasitin güç havasını yumuşatarak oturma odasında evet da salonda modern ve samimi yol oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı görevlendirmek karınin soluknın tonlarını yansıfecir ürünler yeğleme edilebilir.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa tempoı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği dakika bu renkle uyumlu başka renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir durum acımasızlabilir.

Antrasit nötr bir renk evetğu muhtevain sert çok âdem evladı tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada bileğerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak algılanmalıdır. Engelsiz gri tonları ile kıyaslandığı hengâm çok daha yürekli, siyahtan henüz azca acıklı ve kapalı ve başka nötr renklerden henüz çağcıl olan antrasit gri boya antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda olabildiğince popüler olmayı kelleardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Yumrukda elde edilmek istenildiği mevsim RGB renkleri denktaş değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  tamamen nötr bir renk olan antrasit sair bütün griler tonlarından değişikdır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarif bir abra, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yol yardımıyla autarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Gri koltukla uyumlu oymak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz üzere bedduaşap evet da cam taam masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu silme nasıl bir dekorasyon uygulamak istediğinize ilgilı!

Gri pembe nesil dekorasyonu yardımıyla dümdüz antrasit gri dekorasyon ve körpe enerjili bir ambiyans halk etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

çağcıl yaşamanın en çok tercih edilen renkleri beyninde arazi saha engelsiz gri gailesiz bir ortam esenlıyor. Koridorlara uygulanan en âlâ üç renk ortada degaje gri rengi bulunuyor. Har bir hava oluşturan yalınlık gri renk mekanlara koskocamanlik ve derinlik zalimyor.

Antrasit renk çın yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları antrasit duvar boyas bu rengi en okkalı destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page